Salsa

Deze comfortabele en moderne boot laat u de mooiste delen van Italië en Frankrijk ontdekken. Aan boord van de Salsa zijn acht vaste slaapplaatsen en een gemakkelijk te creëren extra slaapplek voor twee personen in de salon. De open keuken zorgt ervoor dat u tijdens het koken contact hebt met de andere passagiers.

Informatie

Thuishaven
St Jean de Losne, Tannay, Decize, Hesse, Jarnac, Port Cassafieres, Castelnaudary, Douelle, Le Mas d'Agenais, Messac
Opstapplek
Castelnaudary, Decize, Douelle, Hesse, Jarnac, Le Mas d'Agenais, Messac, Port Cassafieres, St Jean de Losne, Tannay
Vaargebieden
Charente, Loire Vallei, Nivernais, Rivier de Lot, Aquitanien, Bourgondië, Bretagne, Camargue, Canal du Midi, Elzas-Lotharingen-Saarland
Met schipper of zelf varen
Zelf varen zonder vaarbewijs
Aantal sterren
4
Aantal bedden
8
Totaal aantal hutten
4
Hutindeling
4x2
Toiletten
2
Douches
2
Scheepstype
Motorjacht
Breedte (m)
4.09

Deze comfortabele en moderne boot laat u de mooiste delen van Italië en Frankrijk ontdekken. Aan boord van de Salsa zijn acht vaste slaapplaatsen en een gemakkelijk te creëren extra slaapplek voor twee personen in de salon. De open keuken zorgt ervoor dat u tijdens het koken contact hebt met de andere passagiers. Tenzij die op het ruime zonnedek zitten, maar ook dan bent u er via de aangrenzende trap snel bij. Gezellig samen even het glas heffen op een geslaagde vakantie, voordat u de maaltijd serveert. Santé!

Binnenverblijf

In de lichte salon voorin de Salsa is een ruime zithoek, de binnen-stuurpositie en nog twee losse stoelen. Achter de zithoek bevindt zich de volledig ingerichte keuken, met een gaskookplaat, oven en twee koel- vrieskasten. Voor extra gezelligheid aan boord is er een cd-speler en een MP3- en USB-aansluiting. Uw meest waardevolle spullen bewaart u veilig in het kluisje. 

Slaapplaatsen

Helemaal achterin de Salsa zijn twee hutten elk met twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgebouwd tot tweepersoonsbed. Iets centraler bevinden zich nog twee hutten, elk met een tweepersoonsbed. Alle hutten beschikken over ventilatoren en extra lange bedden. De bank in de salon kunt u tevens ombouwen tot een fijn tweepersoonsbed. Tussen de achterste en centraler gelegen hutten bevindt zich het sanitair (douche, wastafel en elektrisch toilet).

Voorzieningen

Via de salon komt u via een trap bij de buiten-stuurpositie en het grote zonnedek, met voldoende zitgelegenheid en een grote tafel. De Salsa heeft achterop over de volle breedte een zwemplatform met trapje, zodat u gemakkelijker uit het water komt na een verfrissende duik. Gedurende de vaartocht beschikt de Salsa slechts over 12V, maar aangemeerd kunt u gebruikmaken van 220V landstroom.

Beschikbaarheid

De Salsa vaart in Italië (bij Venetië, door de lagunes en over het Brenta-kanaal) en in Frankrijk (in Aquitanië, Bourgondië, Bretagne, in de Camargue, de Elzas, de Loire Vallei, op Canal du Nivernais, Canal du Midi, de Charente en de Lot).