Elegance

Deze moderne en elegant boot biedt u veel comfort en is zeer licht. De Elegance is ideaal voor een kleine groep of een groot gezin. De fijne bedden in de ruime hutten zorgen voor een goede nachtrust en zowel binnen als buiten is het heel prettig zitten. In de volledige uitgeruste keuken bereidt u de maaltijden en vanaf het zonnedek geniet u optimaal van het uitzicht.

Informatie

Thuishaven
Gray, Homps, Beaucaire, Jarnac, Narbonne, Trebes, Branges, Chatel Censoir, Chatillon Sur Loire, Migennes
Opstapplek
Beaucaire, Branges, Chatel Censoir, Chatillon Sur Loire, Gray, Homps, Jarnac, Migennes, Narbonne, Trebes
Vaargebieden
Charente, Loire Vallei, Nivernais, Aquitanien, Bourgondië, Camargue, Canal du Midi, Elzas-Lotharingen-Saarland
Met schipper of zelf varen
Zelf varen zonder vaarbewijs
Aantal sterren
3
Aantal bedden
6
Totaal aantal hutten
3
Hutindeling
3x2
Toiletten
3
Douches
3
Scheepstype
Motorjacht
Breedte (m)
4.1

Deze moderne en elegant boot biedt u veel comfort en is zeer licht. De Elegance is ideaal voor een kleine groep of een groot gezin. De fijne bedden in de ruime hutten zorgen voor een goede nachtrust en zowel binnen als buiten is het heel prettig zitten. In de volledige uitgeruste keuken bereidt u de lekkerste maaltijden en vanaf het zonnedek geniet u optimaal van het uitzicht. En is het echt mooi weer, neem dan een duik vanaf de boot, want via het trapje en zwemplatform aan de achterzijde bent u zo weer op het droge. Dit is pas vakantie!

Binnenverblijf

De zeer lichte, ruime salon van de Elegance heeft twee hoekbanken en twee eettafels waaraan u gezamenlijk kunt dineren, een spelletje doen of een boek, krant of tijdschrift lezen. Naar achteren toe komt u via een patiodeur op het achterdek en aan de andere kant bevindt zich, iets hoger gelegen, de stuurstand en een bankje voor twee om mee te kijken. Naast de salon ligt de keuken, volledig uitgerust met gaskookplaat, oven, magnetron en veel werkruimte. Hier kookt u de lekkerste gerechten terwijl u uit het raam uitkijkt over de prachtige landschappen.

Slaapplaatsen

Aan boord van de Elegance zijn in totaal drie hutten. Eén daarvan, de boeghut, heeft twee eenpersoonsbedden – om te bouwen naar een tweepersoonsbed – en nog een los eenpersoonsbed. Aangrenzend vindt u de douche- en toiletruimte. Dan zijn er nog twee centraler gelegen hutten, elk met twee eenpersoonsbedden, die ook weer kunnen worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed. Hierbij is er een badkamer en suite. En met uitzondering van de boten in Ierland, beschikt elke hut over een luchtkoelsysteem.

Voorzieningen

De Elegance heeft een prachtig zonnedek met buiten-stuurstand, fijne zitmogelijkheid en toegang tot de salon. Aan de achterkant van de boot bevindt zich een breed zwemplatform met een trapje. Binnen vindt u een muziekinstallatie met radio, cd-speler en USB/MP3-aansluiting en een televisie met dvd-speler. Voor het opbergen van uw waardevolle spullen heeft de Elegance een kluisje en voor meer vaarcomfort is de boegschroef zeer aangenaam. Ook de aanwezige walstroom aansluiting is voor velen een grote plus.

Beschikbaarheid

De Elegance vaart in Nederland (in Friesland en Gelderland/Utrecht), België (in Vlaanderen), Duitsland (in Mecklenburg en Brandenburg), Engeland (op de Theems), Schotland (door de Hooglanden), Ierland (over de Shannon en Erne), Italië (bij Venetië, door de lagunes en over het  Brenta-kanaal) en in Frankrijk (in Aquitanië, Bourgondië, Franche Comté, de Elzas, de Loire Vallei, de Camargue, op Canal du Nivernais, Canal du Midi en de Charente).
zij de keuken die van alle gemakken is voorzien. Neem plaats op het zonnedek of duik het water in als het echt warm is.