Crusader

De Crusader is een praktische boot die de perfecte accommodatie biedt voor een groot gezin of kleine groep. Ga lekker zitten op de comfortabele bank en wanneer het etenstijd is, neemt iedereen plaats aan tafel of op het zonnedek. ’s Ochtends is het erg fijn om gezamenlijk te genieten van een gezond ontbijt en de plannen voor die dag te bespreken.

Informatie

Thuishaven
Saarbrucken, St Gilles, St Jean de Losne, Condom, Tannay, Decize, Dinan, Hesse, Jarnac, Port Cassafieres, Boofzheim, Castelnaudary, Douelle, Fontenoy le Chateau, Le Mas d'Agenais, Messac
Opstapplek
Boofzheim, Castelnaudary, Condom, Decize, Dinan, Douelle, Fontenoy le Chateau, Hesse, Jarnac, Le Mas d'Agenais, Messac, Port Cassafieres, St Gilles, St Jean de Losne, Tannay
Vaargebieden
Charente, Loire Vallei, Nivernais, Rivier de Lot, Aquitanien, Bourgondië, Bretagne, Camargue, Canal du Midi, Elzas-Lotharingen-Saarland
Met schipper of zelf varen
Zelf varen zonder vaarbewijs
Aantal sterren
3
Aantal bedden
6
Totaal aantal hutten
3
Hutindeling
3x2
Toiletten
3
Douches
3
Scheepstype
Motorjacht
Breedte (m)
3.9

De Crusader is een praktische boot die de perfecte accommodatie biedt voor een groot gezin of kleine groep. Ga lekker zitten op de comfortabele bank en bekijk het prachtige landschap dat langzaam aan u voorbijtrekt. Wanneer het etenstijd is, neemt iedereen plaats aan tafel of op het zonnedek. ’s Ochtends, wanneer u uitgeslapen wakker wordt, is het erg fijn om gezamenlijk te genieten van een gezond ontbijt en de plannen voor die dag te bespreken. Zodra iedereen er klaar voor is, gooit u de trossen los en vaart u naar de volgende bestemming.

Binnenverblijf

In de ruime salon van de Crusader bevindt zich een L-vormige bank, een eettafel en de binnen-stuurpositie. Dankzij de vele ramen kunt u goed uitkijken over uw steeds veranderende omgeving. Als u na een uitstapje of het doen van boodschappen even wilt bijkomen, dan biedt de comfortabele  bank u daartoe alle gelegenheid. Het is er erg gezellig zitten, zeker omdat u vanaf hier contact kunt houden met de schipper en/of met de kok van uw gezelschap. En zit u liever buiten, dan loopt u via de handig trap en schuifdeur zo naar het zonnedek.

Slaapplaatsen

De voorste hut van de Crusader – de boeghut – heeft twee eenpersoonsbedden en aangrenzend een badkamertje met douche, wastafel en elektrisch spoeltoilet. De achterste twee hutten beschikken ieder over twee eenpersoonsbedden, die zijn om te bouwen tot een tweepersoonsbed. Deze hutten hebben elk een badkamer en suite.

Voorzieningen

De Crusader heeft in de salon een kluisje voor uw waardevolle spullen, een muziekinstallatie met radio, cd-speler en MP3-aansluiting. Zo gaat u veilig op pad en maakt u het extra gezellig als u weer ‘thuis’ bent. Aan boord bevindt zich boven op het ruime zonnedek de tweede stuurpositie en een zitbank, met tafel en parasol. Er is standaard 12V stroom en sommige modellen van de Crusader beschikken over een landstroom-aansluiting.

Beschikbaarheid

De Crusader vaart in Nederland (in Friesland en Gelderland/Utrecht), Duitsland (in Mecklenburg en Brandenburg), Engeland (op de Theems), Ierland (op de Shannon en Erne), Schotland (door de Hooglanden), Italië (bij Venetië, door de lagunes en over het Brenta-kanaal) en Frankrijk (in Aquitanië, Bourgondië, Franche Comté, Bretagne, de Elzas, de Loire Vallei, de Camargue, op Canal du Nivernais, Canal du Midi, de Charente en de Lot).

Let op:

Als u in Ierland gaat varen, houd er dan rekening mee dat u met de Crusader niet op het Lough Allen-kanaal kunt varen.