Countess

De stijlvolle Countess is zeer licht en oogt erg ruim. Neem plaats in de fijne salon of aan het roer. De Countess is perfect voor een kleine groep of een groot gezin. U zal heerlijk slapen in de comfortabele bedden en smakelijk eten dankzij de keuken die van alle gemakken is voorzien. Neem plaats op het zonnedek of duik het water in als het echt warm is.

Informatie

Thuishaven
Saarbrucken, St Jean de Losne, Condom, Tannay, Dinan, Hesse, Port Cassafieres, Boofzheim, Castelnaudary, Fontenoy le Chateau, Le Mas d'Agenais, Messac
Opstapplek
Boofzheim, Castelnaudary, Condom, Dinan, Fontenoy le Chateau, Hesse, Le Mas d'Agenais, Messac, Port Cassafieres, St Jean de Losne, Tannay
Vaargebieden
Nivernais, Aquitanien, Bourgondië, Bretagne, Camargue, Canal du Midi, Elzas-Lotharingen-Saarland
Met schipper of zelf varen
Zelf varen zonder vaarbewijs
Aantal sterren
3
Aantal bedden
4
Totaal aantal hutten
2
Hutindeling
2x2
Toiletten
2
Douches
2
Scheepstype
Motorjacht
Breedte (m)
3.56

De stijlvolle Countess is zeer licht en oogt – ondanks haar bescheiden afmetingen – erg ruim. Neem plaats in de fijne salon of aan het roer en kijk uit over de prachtige omgeving. De Countess is perfect voor een kleine groep of een groot gezin. U zal heerlijk slapen in de comfortabele bedden en smakelijk eten dankzij de keuken die van alle gemakken is voorzien. Neem bij mooi weer plaats op het zonnedek of duik het water in als het echt warm is. Dankzij het zwemplatform met trapje komt u met gemak weer aan boord. Krijgt u al zin om weg te gaan?

Binnenverblijf

De Countess biedt u een zeer moderne en riante salon. Hier bevindt zich een U-vormige bank met eettafel en de binnen-stuurpositie. Door de vele ramen is het er licht, waardoor het een heerlijke plek is om te lezen, te eten en gezellig samen te zitten. In de compleet ingerichte keuken – die wordt bereikt via een trapje omlaag – bereidt u de smakelijkste gerechten. Dankzij de grote ramen boven de keuken, lijkt het alsof u buiten staat te koken!

Slaapplaatsen

Voorin de Countess bevindt zich een hut met twee eenpersoonsbedden en helemaal achterin is een tweede hut met daarin één tweepersoonsbed. De achterste hut beschikt over een badkamer en suite en bij de voorste hut vindt u de tweede sanitaire voorziening, bestaande uit een douche, wastafel en toilet. Hebt u meer slaapplekken nodig? De bank in de salon is om te bouwen tot een bed voor twee personen.

Voorzieningen

De Countess beschikt over een muziekinstallatie met een radio, cd-speler en MP3-/USB-aansluiting. Ook hebben alle boten die varen in de Norfolk Broads een flatscreen televisie. Op het zonnedek bevindt zich de buiten stuurpositie en een vaste zitbank. Aan de achterkant van de boot is over de gehele breedte een zwemplatform. Erg handig als u na het zwemmen weer aan boord wil klimmen. Varend beschikt de Countess over 12V en aan de kade over een 220V walstroom-aansluiting.

Beschikbaarheid

De Countess vaart in Nederland (in Friesland en Gelderland/Utrecht), België (in Vlaanderen), Engeland (in de Norfolk Broads) en in Frankrijk (in Aquitanië, Bourgondië, Franche Comté, Bretagne, de Elzas, de Loire Vallei, de Camargue, op Canal du Nivernais en Canal du Midi).

Let op:

Als u gaat varen in de Norfolk Broads, houd er dan rekening mee dat de Countess niet past onder de volgende bruggen: Potter Heigham, Wroxham, Beccles Old, Ludham en Thorpe.