Corvette

De comfortabele en ruime Corvette is zeer geschikt voor twee stellen of groepje/gezin van vier. De twee hutten bieden voldoende plek voor het opbergen van uw bagage en u slaapt er heerlijk! Grenzend aan elke hut bevindt zich een kleine badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de lichte salon hebt u goed zicht over de prachtige omgeving

Informatie

Thuishaven
Gray, Homps, Beaucaire, Narbonne, Nort sur Erdre, Trebes, Branges, Chatel Censoir, Chatillon Sur Loire, Douelle, Migennes
Opstapplek
Beaucaire, Branges, Chatel Censoir, Chatillon Sur Loire, Douelle, Gray, Homps, Migennes, Narbonne, Nort sur Erdre, Trebes
Vaargebieden
Loire Vallei, Nivernais, Rivier de Lot, Aquitanien, Bourgondië, Bretagne, Camargue, Canal du Midi, Elzas-Lotharingen-Saarland
Met schipper of zelf varen
Zelf varen zonder vaarbewijs
Aantal sterren
2
Aantal bedden
4
Totaal aantal hutten
2
Hutindeling
2x2
Toiletten
2
Douches
2
Scheepstype
Motorjacht
Breedte (m)
2.8

De comfortabele en ruime Corvette is zeer geschikt voor twee stellen of groepje/gezin van vier. De twee hutten bieden voldoende plek voor het opbergen van uw bagage en u slaapt er heerlijk! Grenzend aan elke hut bevindt zich een kleine badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de lichte salon hebt u goed zicht over de prachtige omgeving. Hier zult u ook ’s avonds fijn zitten of neem met mooi weer plaats op het zonnedek. Heerlijk om hier de dag te beginnen met een gezond ontbijt of af te sluiten met een hapje en een drankje!

Binnenverblijf

In de ruime en gezellige salon van de Corvette zorgen de vele ramen ervoor dat het er zeer licht is en dat u goed naar buiten kunt kijken. Neem plaats op de comfortabele hoekbank terwijl u de wonderschone landschappen voorbij ziet glijden. Hier bevindt zich ook de binnen-stuurpositie en een trapje waarmee u op het zonnedek komt. Grenzend aan de salon bevindt zich de volledig ingerichte keuken. Het is erg leuk om hier uw maaltijden te bereiden, terwijl u kunt praten en proosten met wie er in de salon zit!

Slaapplaatsen

Aan boord van de Corvette zijn twee ruime en comfortabele hutten: voorin is een tweepersoonsbed dat kan worden omgebouwd tot twee eenpersoonsbedden en de hut achterin beschikt standaard over twee eenpersoonsbedden. Elke hut heeft een eigen badkamer met daarin een douche, wastafel en toilet.

Voorzieningen

Op het hooggelegen en ruime zonnedek van de Corvette bevindt zich de buiten-stuurstand en een directe toegang tot de salon. Binnen is er een muziekinstallatie met radio, cd-speler en een MP3- en USB-aansluiting voor een nog aangenamer verblijf. Uw waardevolle spullen bergt u veilig op in het kluisje en gaat u varen in de Norfolk Broads dan is er tevens een flatscreen televisie.

Beschikbaarheid

De Corvette vaart in Engeland (in de Norfolk Broads), België (Vlaanderen), Italië (bij Venetië, door de lagunes en over het  Brenta-kanaal) en in Frankrijk (in Aquitanië, Bourgondië, Franche Comté, Bretagne, de Elzas, de Loire Vallei, de Camargue en op Canal du Nivernais, Canal du Midi en de Lot).

Let op:

Als u gaat varen in de Norfolk Broads, houd er dan alstublieft rekening mee dat de Corvette niet onder de volgende bruggen door kan: Potter Heigham, Wroxham, Beccles Old, Ludham en Thorpe.