Continentale

De Continentale is dankzij de drie comfortabele hutten met privé sanitair perfect voor een familie met grote kinderen, drie stellen of een vriendengroep. Het grote zonnedek biedt u veel vakantieplezier in de buitenlucht. Hierboven of in de ruime salon zal u genieten van de smakelijke maaltijden, die met gemak kunnen worden bereid in de goed uitgeruste keuken.

Informatie

Thuishaven
Gray, Homps, Beaucaire, Narbonne, Nort sur Erdre, Trebes, Chatel Censoir, Chatillon Sur Loire, Migennes
Opstapplek
Beaucaire, Chatel Censoir, Chatillon Sur Loire, Gray, Homps, Migennes, Narbonne, Nort sur Erdre, Trebes
Vaargebieden
Loire Vallei, Nivernais, Aquitanien, Bourgondië, Bretagne, Camargue, Canal du Midi, Elzas-Lotharingen-Saarland
Met schipper of zelf varen
Zelf varen zonder vaarbewijs
Aantal sterren
3
Aantal bedden
6
Totaal aantal hutten
3
Hutindeling
3x2
Toiletten
3
Douches
3
Scheepstype
Motorjacht
Breedte (m)
3.81

De Continentale is dankzij de drie comfortabele hutten met privé sanitair perfect voor een familie met grote kinderen, drie stellen of een vriendengroep. Het grote zonnedek biedt u veel vakantieplezier in de buitenlucht en daarbij een geweldig uitzicht op uw omgeving. Hierboven of in de ruime salon zal u genieten van de smakelijke maaltijden, die met gemak kunnen worden bereid in de goed uitgeruste keuken. Als iedereen er klaar voor is, dan vaart de kapitein uit uw gezelschap de boot naar de volgende bestemming.

Binnenverblijf

In de handig ingedeelde moderne keuken met een granietlook aanrecht bent u van alle gemakken voorzien. U vindt er goede apparatuur en veel werkruimte. In de ruime salon is het gezellig zitten en dankzij de vele ramen kunt u fijn naar buiten kijken en van de steeds veranderende omgeving genieten. Hier bevindt zich ook nog de binnen stuurpositie van de Continentale en de trap naar het zonnedek.

Slaapplaatsen

Voorin de Continentale bevindt zich een hut met een tweepersoonsbed en aan de achterzijde van de boot zijn nog twee hutten, elk met twee eenpersoonsbedden of – indien gewenst om te bouwen naar – een tweepersoonsbed. Bij elke hut bevindt zich een badkamer en suite voorzien van douche, wastafel en elektrisch spoeltoilet. Deze indeling zorgt voor een comfortabel verblijf met veel privacy!

Voorzieningen

De Continentale is voorzien van een zonnedek met zitruimte voor alle passagiers, een eettafel en parasol. Ook bevindt zich hier de buiten-stuurpositie, zodat u bij mooi weer fijn buiten kunt zitten. Binnen is een muziekinstallatie met radio, cd/speler en MP3-/ USB-aansluiting, en – uitsluitend op boten die varen in de Norfolk Broads – een flatscreen televisie met dvd-speler. Het is erg gezellig om tijdens het eten, het doen van de afwas of het spelen van een spelletje muziek aan te hebben. Of te luisteren naar de weerberichten op de radio.

Beschikbaarheid

De Continentale vaart in België (door Vlaanderen), Engeland (in de Norfolk Broads), Italië (bij Venetië, door de lagunes en over het Brenta-kanaal) en in Frankrijk (Aquitanië, Bourgondië, Franche Comté, Bretagne, de Elzas, de Loire Vallei, de Camargue, op Canal du Nivernais en Canal du Midi).