Consul

De compacte Consul is ideaal voor een vakantie met het gezin of met twee stellen. Het moderne interieur is licht en biedt u alle comfort dat u tijdens uw vaartocht wenst. Beide hutten beschikken over een badkamertje met douche, wastafel en elektrisch toilet, en de keuken is tevens van alle gemakken voorzien. Neem plaats op het zonnedek en geniet van het steeds veranderende uitzicht.

Informatie

Thuishaven
St Gilles, Port Cassafieres, Castelnaudary
Opstapplek
Castelnaudary, Port Cassafieres, St Gilles
Vaargebieden
Charente, Camargue, Canal du Midi
Met schipper of zelf varen
Zelf varen zonder vaarbewijs
Aantal sterren
3
Aantal bedden
4
Totaal aantal hutten
2
Hutindeling
2x2
Toiletten
2
Douches
2
Scheepstype
Motorjacht
Breedte (m)
3.37

De compacte Consul is ideaal voor een vakantie met het gezin of met twee stellen. Deze praktische en charmante boot neemt u mee over de mooiste meren, rivieren en kanalen van Duitsland, Groot Brittannië en Frankrijk. Het moderne interieur is licht en biedt u alle comfort dat u tijdens uw vaartocht wenst. Beide hutten beschikken over een badkamertje met douche, wastafel en elektrisch toilet, en de handig ingedeelde keuken is tevens van alle gemakken voorzien. Neem plaats op het zonnedek voor een stevig ontbijt, een smakelijk diner of gezellig glaasje en geniet van het steeds veranderende uitzicht.

Binnenverblijf

In de ruime salon van de Consul bevindt zich de eerste stuurpositie en daarnaast de comfortabele zithoek. De compacte keuken is van alle gemakken voorzien; een magnetron, gaskookplaat en koelkast maken het bereiden van een gezonde maaltijd een aangename bezigheid. U kunt de gesprekken in de salon blijven volgen en loopt vanuit de keuken ook gemakkelijk even naar het zonnedek. Mocht het weer eens wat minder mooi zijn, dan is het binnen – dankzij de vele grote ramen – toch erg licht. Erg fijn als u wilt lezen of een spelletje doen.

Slaapplaatsen

De Consul heeft voorin een hut met twee eenpersoonsbedden, die indien gewenst kunnen worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed. Hiernaast is een kleine badkamer met wastafel, douche en elektrisch toilet. In de grote hut achterin bevindt zich een tweepersoonsbed en een privé douche- en toiletruimte met wastafel. In beide hutten vindt u ventilatoren voor de echt warme dagen.

Voorzieningen

Boven op de Consul is het mooie zonnedek met ingebouwde zitplaatsen en aan de achterzijde een tweede stuurpositie. Bij mooi weer zal u hier vaak te vinden zijn. Binnen is een muziekinstallatie met radio, cd-speler met MP3- en USB-aansluiting. Zo kunt u uw verblijf nog gezelliger maken! Ontwaak in Frankrijk met de fijne stemmen van Charles Aznavour of Edith Piaf, dans in Ierland of Schotland op de energieke muziek en zing in Duitsland mee met “Du” van Peter Maffay… Het is uw vakantie!

Beschikbaarheid

De Consul is beschikbaar in Duitsland (Mecklenburg en Brandenburg), Engeland (op de Theems),  Schotland (door de Hooglanden), Ierland (over de Shannon en Erne) en in Frankrijk (in de Camargue en op Canal du Midi).

Let op:

Als u met de Consul door Ierland vaart, deze boot kan niet over het Lough Allen-kanaal varen.