Clipper

De vele ramen maken de ruime salon van de Clipper erg licht. Het is heerlijk om ’s avonds nog even een drankje te drinken in de gezellige salon of op het zonnedek. De comfortabele bedden in de twee hutten zorgen na een dag intens genieten voor een uitstekende nachtrust. Begin de volgende dag met een gezond ontbijt op het zonnedek zodat u klaar bent voor nieuwe belevenissen!

Informatie

Thuishaven
Saarbrucken, St Gilles, St Jean de Losne, Condom, Tannay, Decize, Dinan, Hesse, Jarnac, Port Cassafieres, Boofzheim, Castelnaudary, Douelle, Fontenoy le Chateau, Le Mas d'Agenais, Messac
Opstapplek
Boofzheim, Castelnaudary, Condom, Decize, Dinan, Douelle, Fontenoy le Chateau, Hesse, Jarnac, Le Mas d'Agenais, Messac, Port Cassafieres, St Gilles, St Jean de Losne, Tannay
Vaargebieden
Charente, Loire Vallei, Nivernais, Rivier de Lot, Aquitanien, Bourgondië, Bretagne, Camargue, Canal du Midi, Elzas-Lotharingen-Saarland
Met schipper of zelf varen
Zelf varen zonder vaarbewijs
Aantal sterren
4
Aantal bedden
4
Totaal aantal hutten
2
Hutindeling
2x2
Toiletten
2
Douches
2
Scheepstype
Motorjacht
Breedte (m)
3.9

De vele ramen maken de ruime salon van de Clipper erg licht en zorgen voor een geweldig zicht op uw steeds veranderende omgeving. Het is heerlijk om ’s avonds nog even een drankje te drinken in de gezellige salon of op het zonnedek. De comfortabele bedden in de twee hutten zorgen na een dag intens genieten voor een uitstekende nachtrust. Begin de volgende dag met een gezond ontbijt op het zonnedek zodat u klaar bent voor nieuwe belevenissen!

Binnenverblijf

De riante salon heeft een aangename zithoek en een stuurpositie binnen. Het is er erg licht dankzij de vele grote ramen – erg fijn als u graag naar buiten kijkt, een spelletje doet of een boek leest. Achter de stuurpositie en tegenover de zithoek is de trap naar boven waarmee u op het zonnedek komt. Naast de zithoek komt u via een trapje naar beneden in de aangrenzende keuken. Deze is volledig ingericht met gaskookplaat, oven, koelkast en compleet servies. Hier bereidt u met veel plezier de lekkerste gerechten.

Slaapplaatsen

Voorin de Clipper bevindt zich een hut met een tweepersoonsbed en een privé badkamertje met douche, wastafel en toilet. Helemaal achterin is de tweede hut met twee eenpersoonsbedden, die naar behoefte kunnen worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed. Hierbij hoort ook een eigen douche- en toiletruimte. Dan is er in de salon nog een grote bank waar u gemakkelijk nog een extra slaapplek voor twee personen van maakt.

Voorzieningen

Boven op het zonnedek vindt u de tweede stuurpositie met fijne zitplaats. Neem plaats op de bank met aangename rugsteun en als u deze omklapt kunt u aan de andere kant aanschuiven aan de (losse) tafel met parasol. Binnen is er een televisie met dvd-speler en een muziekinstallatie met radio, cd-speler en een MP3/USB-aansluiting voor een nog aangenamer verblijf. Hebt u waardevolle spullen, dan bergt u deze veilig op in het kluisje.

Beschikbaarheid

De Clipper vaart in Nederland (in Friesland en Gelderland/Utrecht ), Duitsland (Mecklenburg en Brandenburg), Schotland (door de Hooglanden), in Italië (bij Venetië, door de lagunes en over het  Brenta-kanaal) en in Frankrijk (in Aquitanië, Bourgondië, Franche Comté, Bretagne, de Elzas, de Loire Vallei, de Camargue en op Canal du Nivernais, Canal du Midi, de Charente en de Lot).