Classique-Star

Wilt u met een groot gezin of kleine groep vrienden de mooiste waterrijke gebieden van Europa verkennen, ga dan aan boord van de ruime en elegante Classique Star. In de vier comfortabele hutten zal u heerlijk slapen. Natuurlijk eet u eerst gezellig met zijn allen aan de grote tafel in de salon of aan dek een goed ontbijt.

Informatie

Thuishaven
Saarbrucken, St Gilles, St Jean de Losne, Decize, Hesse, Port Cassafieres, Boofzheim, Castelnaudary, Fontenoy le Chateau
Opstapplek
Boofzheim, Castelnaudary, Decize, Fontenoy le Chateau, Hesse, Port Cassafieres, St Gilles, St Jean de Losne
Vaargebieden
Loire Vallei, Nivernais, Bourgondië, Camargue, Canal du Midi, Elzas-Lotharingen-Saarland
Met schipper of zelf varen
Zelf varen zonder vaarbewijs
Aantal sterren
3
Aantal bedden
8
Totaal aantal hutten
4
Hutindeling
4x2
Toiletten
3
Douches
3
Scheepstype
Motorjacht
Breedte (m)
4.09

Wilt u met een groot gezin of kleine groep vrienden de mooiste waterrijke gebieden van Europa verkennen, ga dan aan boord van de ruime en elegante Classique Star. In de vier comfortabele hutten (en op de tweepersoonsslaapbank in de salon) zal u heerlijk slapen zodat u elke dag uitgerust begint. Natuurlijk eet u eerst gezellig met zijn allen aan de grote tafel in de salon of – bij mooi weer – aan dek een goed ontbijt. Met, afhankelijk van uw bestemming, verse croissants, kaiser brötchen, panini’s, bruine bolletjes met kaas, of scones of toast met marmelade!

Binnenverblijf

In de grote salon van de Classique Star vindt u naast de gezellige zithoek de eerste stuurpositie en een schuifdeur die toegang biedt tot het buitendek. De goed ingerichte keuken beschikt over een gaskookplaat, oven, koelkast en servies. Prettig als u graag lekker kookt, zodat u zonder al te veel moeite de lekkerste (streek)gerechten op tafel zet, natuurlijk vergezeld van een lokaal drankje.

Slaapplaatsen

De Classique Star heeft voorin twee boeghutten, één met een tweepersoonsbed en één met een gekruist stapelbed. Hier bevindt zich een aparte douche en daarnaast een elektrisch toilet met wastafel. De twee hutten achterin hebben elk twee eenpersoonsbedden, die indien gewenst kunnen worden omgebouwd tot tweepersoonsbedden. Elke achterste hut heeft zijn eigen badkamertje met douche, elektrisch toilet en wastafel.

Voorzieningen

Buiten vindt u een groot zonnedek met aan de achterzijde de buiten stuurstand. Vanaf hier komt u via een trap weer in de salon. Binnen is er voor uw vermaak een cd- en dvd-speler, MP3- en USB-aansluiting en een televisie aanwezig. Mocht het eens wat minder mooi weer zijn, dan is het in de salon heel leuk om een spelletje doen met een gezellig muziekje op de achtergrond. Hebt waardevolle spullen bij u, dan kunt u deze veilig opbergen in het kluisje.

Beschikbaarheid

De Classique Star vaart in Nederland (in Friesland, en Gelderland/Utrecht), Duitsland (in Mecklenburg en Brandenburg), Engeland (over de Theems), Italië (bij Venetië, door de lagunes en over het Brenta-kanaal) en Frankrijk (in Bourgondië, in de Camargue, de Elzas, de Loire Vallei en op Canal du Midi).