Classique

Aan boord van de Classique zal iedereen een heerlijk ontspannen vakantie op het water beleven. De vier hutten bieden plaats aan acht personen en zijn elk voorzien van comfortabele bedden. Geniet van het zonnetje op het dek boven of verblijf gezellig in de ruime en moderne salon met houten lambrisering en elegante inrichting.

Informatie

Thuishaven
St Jean de Losne, Condom, Dinan, Homps, Narbonne, Castelnaudary, Douelle, Le Mas d'Agenais, Messac
Opstapplek
Castelnaudary, Condom, Dinan, Douelle, Homps, Le Mas d'Agenais, Messac, Narbonne, St Jean de Losne
Vaargebieden
Aquitanien, Bourgondië, Bretagne, Camargue, Canal du Midi
Met schipper of zelf varen
Zelf varen zonder vaarbewijs
Aantal sterren
2
Aantal bedden
8
Totaal aantal hutten
4
Hutindeling
4x2
Toiletten
2
Douches
2
Scheepstype
Motorjacht
Breedte (m)
4.09

Aan boord van de Classique zal iedereen een heerlijk ontspannen vakantie op het water beleven. De vier hutten bieden plaats aan acht personen en zijn elk voorzien van comfortabele bedden. Geniet van het zonnetje op het dek boven of verblijf gezellig in de ruime en moderne salon met houten lambrisering en elegante inrichting. Op de Classique is het elke dag vakantie en u voelt u zich er ook helemaal thuis!

Binnenverblijf

De mooie en zeer lichte salon heeft een fijne zitbank en eettafel, en daarnaast bevindt zich de binnen stuurpositie. De glazen schuifdeur naar buiten brengt u naar het zonnedek. In het aangename binnenverblijf van de Classique zorgt de muziekinstallatie met radio, cd-speler en MP3-/USB-aansluiting voor een extra gezellige ambiance. Grenzend aan de salon is de keuken, uitgerust met gaskookplaat, oven en koelkast. Hier zal u met veel plezier de lekkerste maaltijden bereiden.

Slaapplaatsen

De Classique heeft in totaal vier hutten. De beide achterste hutten zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgebouwd naar een tweepersoonsbed, de voorste hut heeft een vast tweepersoonsbed en de middelste hut heeft een gekruist stapelbed. Zowel bij de voorste en middelste alsook bij de achterste hutten bevindt zich een aparte douche en ruimte met elektrisch toilet en een wastafel.

Voorzieningen

Boven bevindt zich de tweede stuurpositie van de Classique en het zonnedek. Hier is een hoekbank en een complete tuinset – een grote tafel en acht stoelen – aanwezig. Heel fijn om hier met zijn allen te eten! Al varend is er weinig stroom (12V), maar aan wal zorgt de standaard landstroom aansluiting voor voldoende oplaadmogelijkheid. Hebt u waardevolle spullen, dan bewaart u deze veilig in het kluisje.

Beschikbaarheid

De Classique is beschikbaar in Nederland (in Friesland en Gelderland/Utrecht), België (door Vlaanderen), Duitsland (in Mecklenburg en Brandenburg), Engeland (over de Theems), Ierland (over de Shannon en Erne), Schotland (door de Hooglanden), Italië (bij Venetië, door lagunes, over het Brenta-kanaal) en Frankrijk (in Aquitanië, Bourgondië, Bretagne, de Camargue en op Canal du Midi en de Lot).