Cirrus

De Cirrus is royaal voor een stel en zeer ruim voor een verblijf met een jong gezin. Ondanks dat de boot zeer compact is, bent u aan boord van alle gemakken voorzien. De omvang van deze boot is erg prettig voor beginnende kapiteins. Er bestaan twee varianten van de Cirrus, die elk een andere indeling hebben. Welke u ook kiest, u bent verzekerd van een comfortabele vakantie op het water!

Informatie

Thuishaven
Saarbrucken, St Gilles, St Jean de Losne, Condom, Decize, Dinan, Hesse, Jarnac, Port Cassafieres, Boofzheim, Castelnaudary, Douelle, Fontenoy le Chateau, Le Mas d'Agenais, Messac
Opstapplek
Boofzheim, Castelnaudary, Condom, Decize, Dinan, Douelle, Fontenoy le Chateau, Hesse, Jarnac, Le Mas d'Agenais, Messac, Port Cassafieres, St Gilles, St Jean de Losne, Tannay
Vaargebieden
Charente, Loire Vallei, Nivernais, Rivier de Lot, Aquitanien, Bourgondië, Bretagne, Camargue, Canal du Midi, Elzas-Lotharingen-Saarland
Met schipper of zelf varen
Zelf varen zonder vaarbewijs
Aantal sterren
3
Aantal bedden
2
Totaal aantal hutten
1
Hutindeling
1x2
Toiletten
1
Douches
1
Scheepstype
Motorjacht
Breedte (m)
3.6

De Cirrus is royaal voor een stel en zeer ruim voor een verblijf met een jong gezin. Deze aangename boot vaart naar de mooiste plekken in Nederland, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Ondanks dat de boot zeer compact is, bent u aan boord van alle gemakken voorzien. De omvang van deze boot is erg prettig voor beginnende kapiteins. Er bestaan twee varianten van de Cirrus, die elk een andere indeling hebben. Welke u ook kiest, u bent verzekerd van een comfortabele vakantie op het water!

Binnenverblijf

U gaat achterop aan boord van de Cirrus. Direct links is een hut en daarnaast de sanitaire voorzieningen. Meer naar voren vindt u de gezellige salon en een keukentje. Terwijl de kinderen een spelletje doen of uw partner een boek of de krant leest, bereidt u het eten. Grenzend aan de salon bevindt zich ook de stuurpositie en geheel voorin is de doorgang naar het zonnedek.

Slaapplaatsen

Er bestaan twee modellen van de Cirrus: één met een hut achterin met daarin twee eenpersoonsbedden en één met een hut met één tweepersoonsbed. Bij het eerst genoemde model kan in de salon van de bank een tweepersoonsbed worden gemaakt en bij het tweede model vormen de twee aparte banken twee losse eenpersoonsbedden. Bij deze laatste variant bevinden de douche en het toilet zich in zelfde ruimte en bij model één zijn ze apart.

Voorzieningen

Aan boord van de Cirrus is een radio en cd-speler, en boten die varen op de Norfolk Broads (Engeland) beschikken over een flatscreen televisie. Boven is een bescheiden zonnedek en achterop is een zwemplatform met trapje om gemakkelijker uit het water te komen. Varend beschikt de Cirrus over 12V en sommige modellen hebben een landstroom aansluiting.

Beschikbaarheid

De Cirrus vaart in Nederland (Friesland en Gelderland/Utrecht ), Duitsland (Mecklenburg en Brandenburg), Engeland (Norfolk Broads), en Frankrijk (in Aquitanië, Bourgondië, Bretagne, in de Camargue, de Elzas, de Loire Vallei, op Canal du Nivernais, Canal du Midi, de Charente en de Lot).

Let op:

Vaart u in de Norfolk Broads, houd er dan rekening mee dat de Cirrus niet onder de volgende bruggen past: Potter Heigham, Wroxham, Beccles Old en Thorpe.