Caprice

Op de Caprice zijn vier slaapplaatsen en een simpel te creëren extra bed voor twee personen in de salon. Dankzij de hoger geplaatste binnen-stuurfunctie en dubbele zitplaats hebt u goed zicht. De centraal gelegen keuken is van alle gemakken voorzien en laat u de lekkerste gerechten bereiden, die u kunt opdienen in de salon of op het – hopelijk – zonnige dek.

Informatie

Thuishaven
Gray, Hesse, Homps, Beaucaire, Jarnac, Montauban, Narbonne, Nort sur Erdre, Trebes, Branges, Chatel Censoir, Chatillon Sur Loire, Douelle, Migennes
Opstapplek
Beaucaire, Branges, Chatel Censoir, Chatillon Sur Loire, Douelle, Gray, Hesse, Homps, Jarnac, Migennes, Montauban, Narbonne, Nort sur Erdre, Trebes
Vaargebieden
Charente, Loire Vallei, Nivernais, Rivier de Lot, Aquitanien, Bourgondië, Bretagne, Camargue, Canal du Midi, Elzas-Lotharingen-Saarland
Met schipper of zelf varen
Zelf varen zonder vaarbewijs
Aantal sterren
3
Aantal bedden
2
Totaal aantal hutten
1
Hutindeling
1x2
Toiletten
1
Douches
1
Scheepstype
Motorjacht
Breedte (m)
2.9

Deze compacte en toch zeer comfortabele boot neemt u mee naar de mooiste bestemmingen in Europa. Op de Caprice zijn vier slaapplaatsen en een simpel te creëren extra bed voor twee personen in de salon. Dankzij de hoger geplaatste binnen-stuurfunctie en dubbele zitplaats hebt u goed zicht. De centraal gelegen keuken is van alle gemakken voorzien en laat u de lekkerste gerechten bereiden, die u kunt opdienen in de salon of op het – hopelijk – zonnige dek.

Binnenverblijf

De ruime en zeer lichte salon is gelegen achterin de Caprice. Hier bevindt zich een zithoek en iets hoger gelegen een stuurpositie en aan de andere zijde nog een uitkijkplek voor twee personen. Aan de andere kant van de zit- en eethoek (onder de stuurpositie door) bevindt zich de keuken, met een gaskookplaat, oven, magnetron en koelkast. Verder naar voren bevinden zich de hutten en het sanitair.

Slaapplaatsen

In de boegpunt vindt u een hut met twee eenpersoonsbedden die zijn om te bouwen tot een tweepersoonsbed. Centraal gelegen bevindt zich de tweede hut met twee eenpersoonsbedden die eveneens kunnen worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed. Alle hutten – m.u.v. de Ierse boten – beschikken over luchtkoeling. In de grote salon achterin is nog een tweepersoonsslaapbank. In totaal zijn er aan boord van de Caprice twee badkamertjes, elk met een douche, wastafel en toilet.

Voorzieningen

Aan boord van de Caprice is een radio, cd-speler en een MP3- en USB-aansluiting. Ierse boten beschikken over een televisie en boten die varen op de Norfolk Broads (Engeland) hebben een flatscreen tv. Uw waardevolle spullen bewaart u in het kluisje. Buiten is de tweede stuurpositie en  een groot zonnedek. Achterop is er over de volledige breedte een zwemplatform met trapje, om gemakkelijker uit het water te komen. Varend beschikt de Caprice over slechts 12V; aangemeerd kunt u gebruikmaken van 220V landstroom.

Beschikbaarheid

De Caprice vaart in Nederland (Friesland en Gelderland/Utrecht ), België (Vlaanderen), Duitsland (Mecklenburg en Brandenburg), Engeland (Norfolk Broads en Theems), Ierland (Shannon en Erne),
Italië (bij Venetië, door de lagunes en over het Brenta-kanaal) en in Frankrijk (in Aquitanië, Bourgondië, Bretagne, in de Camargue, de Elzas, de Loire Vallei, op Canal du Nivernais, Canal du Midi, de Charente en de Lot).

Let op:

De Caprice kan in Ierland niet op het Lough-Allen kanaal varen en in de Norfolk Broadskan de boot niet onder deze bruggen door: Potter Heigham, Wroxham, Beccles Old, Ludham en Thorpe.