Calypso

De comfortabele en volledig uitgeruste Calypso heeft een perfecte vorm en biedt u de allernieuwste technieken. Het is heerlijk om in de salon op de grote bank te zitten. Dankzij de fijne en extra lange bedden bent u vast elke dag uitgeslapen. U bereidt zelf de maaltijden in de handig ingerichte keuken en serveert deze bij mooi weer op het zonnedek.

Informatie

Thuishaven
Saarbrucken, St Gilles, St Jean de Losne, Condom, Tannay, Decize, Dinan, Hesse, Jarnac, Port Cassafieres, Boofzheim, Castelnaudary, Douelle, Fontenoy le Chateau, Le Mas d'Agenais, Messac
Opstapplek
Boofzheim, Castelnaudary, Condom, Decize, Dinan, Douelle, Fontenoy le Chateau, Hesse, Jarnac, Le Mas d'Agenais, Messac, Port Cassafieres, St Gilles, St Jean de Losne, Tannay
Vaargebieden
Charente, Loire Vallei, Nivernais, Rivier de Lot, Aquitanien, Bourgondië, Bretagne, Camargue, Canal du Midi, Elzas-Lotharingen-Saarland
Met schipper of zelf varen
Zelf varen zonder vaarbewijs
Aantal sterren
4
Aantal bedden
6
Totaal aantal hutten
3
Hutindeling
3x2
Toiletten
2
Douches
2
Scheepstype
Motorjacht
Breedte (m)
4.1

De comfortabele en volledig uitgeruste Calypso heeft een perfecte vorm om mee over de prachtige kanalen van Engeland en Frankrijk te varen en biedt u daarbij de allernieuwste technieken. Het is heerlijk om in de salon op de grote bank te zitten en uit te kijken over de mooie omgeving. Dankzij de fijne en extra lange bedden bent u vast elke dag uitgeslapen. U bereidt zelf de smakelijkste maaltijden in de handig ingerichte keuken en serveert deze bij mooi weer op het zonnedek waar uw familie of vrienden al hebben plaatsgenomen. En morgen vaart u naar een andere prachtplek voor nog zo’n ontspannen vakantiedag!

Binnenverblijf

De Calypso heeft een ruime salon met daarin de binnen-stuurpositie, een grote bank met eettafel en veel ramen waardoor u goed zicht hebt op de prachtige omgeving. Vanuit de salon komt u via een glazen deur op het voordek. Omdat het zo licht is in de salon hoeft het niet altijd mooi weer te zijn om toch van uw vakantie te genieten. Doe gezellig een spelletje, lees eindelijk eens dat dikke boek en praat bij onder het genot van een glaasje. In de aangrenzende ruime keuken vindt u alles waarmee u een lekker en gezond maal op tafel zet.

Slaapplaatsen

In beide hutten achterin bevinden zich twee eenpersoonsbedden – die kunnen worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed – en een badkamer en suite, met douche, wastafel en toilet. In het midden van de Calypso is een hut met twee eenpersoonsbedden die eveneens zijn om te bouwen tot een tweepersoonsbed. Alle bedden in de drie hutten zijn extra lang en in elke hut bevindt zich een ventilator. Tenslotte kan de grote bank in de salon nog worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed, mocht u nog meer slaapplekken nodig hebben.

Voorzieningen

Aan boord van de Calypso vindt u een muziekinstallatie met een radio, cd-speler en MP3-/USB-aansluiting. Op het hoger gelegen zonnedek is de buiten-stuurstand en een vaste bank. Aan de achterzijde bevindt zich over de volle breedte een zwemplatform met ingebouwde trap. Bijzonder handig voor als u weer aan boord wil klimmen na een frisse duik. Voor uw vaargemak beschikt de Calypso tevens over een boegschroef en is er naast de standaard 12V een 220V walstroom-aansluiting.

Beschikbaarheid

De Calypso vaart in Engeland (op de Theems) en Frankrijk (in Aquitanië, Bourgondië, Franche Comté, Bretagne, de Elzas, de Loire Vallei, de Camargue, op Canal du Nivernais, Canal du Midi, de Charente en de Lot).